Gezocht: het gezicht van Hilver B&O!

Houd je van verbinden, adviseren, stimuleer je graag (startende) stichtingen en verenigingen en heb je een goed (lokaal) netwerk in de gemeente Hilvarenbeek, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je moet het dan wel leuk vinden om op een creatieve manier op de scheidslijn van burgerparticipatie en gemeente (overheid) taken te acteren. Dit alles hebben wij als Hilver Beheer & Ontwikkeling in de aanbieding.

Wij zijn een onderkoepelende netwerkorganisatie die (startende) verenigingen en coöperaties in de gemeente Hilvarenbeek helpt bij (lastige) vraagstukken en hen op weg helpt om hun doelen te realiseren. Ben je geïnteresseerd om “het gezicht” te zijn van Hilver B&O, zoek dan contact, wij gaan graag met je in gesprek.

Reageer door een mail te sturen met je motivatie en cv. We zoeken iemand met een goed lokaal netwerk dus bij voorkeur uit de gemeente Hilvarenbeek.

Meer informatie vind je in de profielschets die je hier kunt downloaden. Het betreft een functie van ca 10-16 uur per week, voorlopig voor een periode van drie jaar.