Stoom013 bestaat 1 jaar

Op 1 mei 2017 ging Stoom013 van start. Een oude wagon werd omgebouwd tot een hippe koffietent. En nog belangrijker: ze hebben er de beste koffie van Tilburg.

Wil je in een rauwe industriële omgeving je koffie nuttigen dan kun je er terecht van dinsdag tot zaterdag. De wagon staat aan het perron voor de Hall of Fame. Stoom013 werkt met biologische producten en ingrediënten, zo veel mogelijk lokaal zodat ze het zelf (met de fiets) op kunnen halen!

Tussenheid heeft ze geholpen bij het maken van een businessplan en een toekomstbestendige strategie. Het eerste jaar is leren geweest, nu worden lessen getrokken uit het eerste jaar en wordt gekeken waar Stoom013 zich verder kan gaan versterken. Samen met de Hall of Fame biedt Stoom013 werkervaringsplekken voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en je kunt er binnenkort ook baristacursussen volgen.

Website
Facebook