Stichting ‘t Anker

Een kleine aanpassing is een wereld van verschil!

Stichting ‘t Anker biedt mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding. Met zorg op maat bieden zij 14 tot 84-jarigen een passende werk- of dagbestedingsplek. Ze richten zich op de Tilburger die het niet vanzelfsprekend vindt om deel te nemen aan de activiteiten die onze mooie stad te bieden heeft. In de complete faciliteit kunnen deelnemers hun talenten ontwikkelen. Van koken en sporten tot ontspannen en zelfs houtbewerken; bijna alles is mogelijk bij stichting ’t Anker.

In de projectgroep ‘in je SASS’ kunnen jeugdigen in kwetsbare posities hun talenten ontwikkelen. Zo krijgen 14 t/m 23-jarigen de nodige support om weer optimaal mee te draaien op de arbeidsmarkt of opleiding.

Tussenheid denkt mee over een volhoudbare strategie.

http://www.stichting-t-anker.nl
06-46352524