Dierenvoedselbank De Blije Pootjes

Op 21 april opende Dierenvoedselbank “De Blije Pootjes” officieel het nieuwe pand aan de Dijksterhuisstraat 80a. Sinds 1 januari 2018 zit de Dierenvoedselbank hier, omdat het pand aan de Kapitein Hatterastraat helaas niet meer beschikbaar was. De Dierenvoedselbank ondersteunt ruim 250 mensen in armoede die toch graag hun huisdier willen behouden. Dian en Arian Verhoeks zijn de drijvende krachten achter de voedselbank. Tussenheid helpt ze met de financiering en het op orde brengen van de organisatiestructuur. Tussenheid is nog steeds betrokken omdat de volhoudbaarheid nog niet definitief geregeld  is.

In het pand zijn nog twee ruimtes te huur van 20 en 40 m2, dat kan ook helpen bij de volhoudbaarheid.

Volg ze op Facebook: Dierenvoedselbank Tilburg Dieren In Nood