Stadscamping Tilburg

Stadscamping Tilburg is dit jaar neergestreken in Moerenburg. Van 19 tot 22 april vindt het festival Roadburn plaats. Poppodium 013, de Koepelhal en de Hall of Fame zijn de podia waar het allemaal gebeurt.

Tussenheid is betrokken geraakt bij de stadscamping, omdat zij een van de initiatieven is die uiteindelijk zijn definitieve plek krijgt in het Spoorpark. Vanwege de werkzaamheden moesten ze tijdelijk verhuizen naar de Moerenburg. In het veld tegenover Café Zomerlust zijn inmiddels meer dan 1100 festivalgangers van over de hele wereld neergestreken.

Tussenheid heeft de stadscamping ondersteund met advies bij financiering en geholpen met een op het verduurzamingsmodel geïnspireerd bestuur. De komende festivals strijkt de stadscamping neer op de voetbalvelden van NOAD en volgend jaar gaan ze terug naar het Spoorpark. Daar gaan ze aan de slag met een minicamping en ten tijde van de festivals wordt de camping opgeschaald.

Leuk detail; op de camping staat Stoom013 koffie te schenken en zorgt Creperie Natuurlijk voor de inwendige mens, twee Tussenheidklanten.